juoksemisen taloudellisuus lähtee tekniikasta

 

Tähtäätkö marathonille tai puolimarathonille? Vai oletko kokenut maratoonari, ja tähtäimessäsi on aikaparannus? Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua kehittämään juoksutekniikkaasi, nopeuttasi, kestävyyttäsi ja juoksussa tarvittavia tukilihaksia. 

Juoksun kehittäminen vaatii paljon muutakin kuin juoksukilometrejä. Juoksemisen taloudellisuus lähtee juoksutekniikasta. Tekniikkaan taas vaikuttavat juoksijan lihaskunto ja varsinkin monien asentoa pitävien lihaksien vahvuus. Juoksijan peruskunto ja ruumiinrakenne vaikuttavat kestävyyteen.

Lähtötasosi ja tavoitteesi pohjalta rakennettava valmennus sisältää kuukausittaisen harjoitusohjelman, harjoituskuvaukset ja henkilökohtaisia valmennustapaamisia sopimuksen mukaan. Valmennukseen voidaan sisällyttää juoksutekniikkasi analysointia videokuvauksen avulla sekä ajoittainen kuntotestaus, joka auttaa tulosten seuraamisessa ja todentamisessa. Monet valmennettavat hyödyntävät myös ActiVenturen urheiluhierontapalveluita lihashuoltoon ja harjoituksista palautumiseen. 

Ammattilaisen ohjeilla juoksuharjoittelusi on kehittävämpää, mielekkäämpää ja turvallisempaa. Ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voin auttaa sinua juoksuharjoittelussasi!