"Activenturessa on oikeaa asennetta"

 

"Jani Strömsholm ActiVenturesta on toiminut yhteistyökumppaninamme yli 10 vuoden ajan. Hän on tuottanut ammattitaitoisesti liikunta-, hieronta- ja työhyvinvointipalveluita sekä organisoinut erilaisia tapahtumia yhteistyössä kanssamme. Janin tsemppaava ote ja esimerkillisyys ovat kannustaneet henkilöstöämme rohkeasti liikunnan ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisen pariin."

- Anne-Mari Huuhtanen, HR-päällikkö, Oy Transmeri Group Ab


 

"Olet tehnyt hyvää työtä ja palvelupakettisi tuntuu meille oikein sopivalta. Erityisesti arvostan sitä, että olet tehnyt tämän meille helpoksi ottamalla vastuuta asioiden järjestämisestä. Yritetään yhdessä saada yhä useampi ihminen liikkumaan enemmän.

- Pekka Kuusela, toimitusjohtaja, EKE-Electronics   


 

"Olemme käyttäneet Activenturen palveluja viimeisen viiden vuoden ajan yrityksessämme Uskalla Innostua -tiimin työhyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen. Henkilökohtaisesti olen luottanut Activenturen ja Jani Strömsholmin palveluihin jo kymmenen vuoden ajan. Activenturessa on oikeaa asennetta, jolla kunto kasvaa ja hyvinvointi lisääntyy. Jatkamme palveluiden käyttöä kasvavassa tiimissämme ja suosittelemme niitä innostuksella myös muille." 

- Ilkka Koppelomäki, valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja, Uskalla Innostua / Inner Strength Finland Oy