triathlonvalmennuksesta kestävyyttä, tekniikkaa ja nopeutta

 

Triathlonissa harjoitellaan kolmea lajia - uintia, pyöräilyä ja juoksua - joissa kehittyminen vaatii monipuolista kestävyys-, tekniikka- ja lihaskuntoharjoittelua. Harjoitusohjelma riippuu siitä, kuinka pitkän matkan triahthlonille harjoittelussa tähdätään; lyhyelle sprintille vaaditaan luonnollisesti erilaista valmistautumista kuin useiden tuntien mittaiseen pitkän matkan kisaan. Henkilökohtainen valmentajasi rakentaa harjoitusohjelmasi sinun aikataulujesi ja toiveidesi mukaisesti. 

Triathlonvalmennuksessa kehitämme sekä perus- että vauhtikestävyysominaisuuksia mutta myös maksimaalista hapenottokykyä.  Ohjelma sisältää yksittäisten lajien tekniikkaharjoituksia ja tukielimistöä vahvistavia lihaskuntoharjoituksia. Kilpailumielessä harrastavalle olennaisena osana harjoitteluun kuuluvat myös vaihtoharjoitukset, joilla lihaksisto totutetaan vaihtuvaan lihasrasitukseen. Valmentajasi huolehtii eri lihasryhmien tasapainoisesta kehittämisestä oikeanlaisella harjoitusohjelmalla. Halutessasi ohjelma voidaan painottaa myös siihen osa-alueeseen, jossa sinulla on eniten kehitettävää.

Triathlonvalmennuksessa parannat kestävyyttäsi ja kehität harjoittelutekniikkaasi, mikä pienentää urheiluvammojen  riskiä. Kuulet lisäksi triathlonharjoitteluun liittyvistä harjoitus- ja kilpailuvälineistä sekä oikeaoppisesta ravinnosta ja ruokailurytmistä. Oikealla harjoitusrytmillä ja lihashuollolla opit palautumaan nopeasti vaativimmistakin harjoituspäivistä.

Valmennus pitää sisällään kuukausittaisen harjoitusohjelman, harjoituskuvaukset sekä henkilökohtaisia valmennustapaamisia sopimuksen mukaan. Valmennukseen voidaan sisällyttää juoksu- ja uintitekniikkasi analysointia videokuvauksen avulla sekä ajoittainen kuntotestaus, joka auttaa tulosten seuraamisessa ja todentamisessa. Monet valmennettavat hyödyntävät myös ActiVenturen urheiluhierontapalveluita lihashuoltoon ja harjoituksista palautumiseen. 

Teen triathlonvalmennusta yli 25 vuoden kokemuksella lajin parista mutta jokaisen valmennettavan yksilölliset tarpeet ja tilanne huomioiden.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voin auttaa sinua triathlonharjoittelussasi.